Tapoja rahoittaa unelmayritystäsi: Erilainen pääomayhdistelmä yrityksesi aloittamiseen

Jos sinulla on liikeidea tai uskot todellisen kutsumuksesi olevan yrittäjän polku, mutta olet enemmän kuin epäonnistunut perustamaan omaa yritystäsi, ainoa tapa toteuttaa unelmasi on lainata pääomaa unelmasi rahoittamiseksi. liiketoimintaa. Kyllä, sinulla voi olla eri lähteitä hakea yrityslainaa. Mutta kaikki ovat erilaisia. Jotkut eivät ehkä edes salli lainaa.

Tässä luetellaan joitakin lähteitä, joista voit pyytää lainaa, ja heidän pätevyytensä, jotta voit pienentää mahdollisuuttasi.

Pääomasijoitus
Omaisuus tarkoittaa omistusta. Näin ollen ne, jotka ovat rakentaneet yrityksensä, ovat vain niitä, jotka ovat sallittuja tässä lainamuodossa. Jos valitset osakesijoituksen, sinun tulee olla valmis luopumaan osan aloittamisestasi. Koska kun myyt 51 prosenttia osakkeistasi, menetät yrityksen hallinnan. Tällainen laina on sama kuin “yritys myytävänä” -merkin laittaminen yritykseesi.

Jos kuitenkin olet sellainen omistaja, joka pitää yrityksesi täydestä hallinnasta, voit ottaa lainaa muilta yrityksesi yrityksiltä – jos sinulla on sellainen. Tai lainaa ystäviltäsi, liikekumppaneiltasi, osakkeenomistajiltasi tai muilta luotettavilta ihmisiltä ja solmi heidän kanssaan sopimus. Se olisi laillista niin kauan kuin sinulla on yhteinen sopimus näiden ihmisten kanssa. Ennen kuin otat tällaisen lainan, muista myös tuntea laki suojellaksesi itseäsi.

Henkilökohtaiset säästöt
Henkilökohtainen säästäminen on yleisin osakesijoitusmuoto. Tämä tarkoittaa, että rahasto, jonka todennäköisesti saat yrityksesi perustamiseen, on henkilökohtaisten säästöjen, perinnön, ystävien ja perheen kautta. Suurin osa ihmisistä turvautuu tällaiseen sijoitukseen perustaessaan oman yrityksen. Ja se on itse asiassa hyvä asia sijoittajille ja lainanantajille, koska se tarkoittaa, että olet erittäin sitoutunut yritykseen, koska olet valmis riskeeraamaan henkilökohtaiset säästösi.

Liiketoiminnassasi on suositeltavaa pitää henkilökohtainen sijoituksesi vähintään 25 %:ssa osakeaseman ja vipuvaikutuksen kasvattamiseksi. Muista, että mitä enemmän omaa pääomaa yritykselläsi on, sitä houkuttelevampi yrityksesi on pankeille, jotka voivat lainata sinulle jopa kolme kertaa yrityksesi pääoman.

Kaupalliset lainat
Tämä on toiseksi eniten käytetty yritysten omistajien muoto yritystensä rahoittamiseen. Business Weekin mukaan pienyrityslainoja on vähennetty 18 prosenttia finanssikriisin vuoksi. Vaikka tämä ei tarkoita, että lainasi hylättäisiin, koska kaupalliset lainat ovat tapauskohtaisia. Ja ainoa tapa hyväksyä lainasi on noudattaa lainauksen 4 C:tä. Täällä he ovat:

Kassavirta: Se on yrityksesi tai likvidien varojesi ympärillä liikkuva rahamäärä. Lainaa haettaessa sinun on vahvistettava kassavirtaasi, koska tämä osoittaa, että pystyt maksamaan lainaamasi käteisen takaisin.

Vakuus: Se on omaisuuden arvo, jonka olet valmis antamaan lainasi takaisinmaksun vakuudeksi. Tällä varmistetaan lainanantajan maksusitoumus, koska jos ei, vakuus menetetään laiminlyönnin yhteydessä.

Sitoumus: Tämä on rahamäärä, jonka sitoudut yritykseesi. Tämä ei kuitenkaan ole yhtä tärkeää kuin kaksi muuta edellä mainittua, sillä lainasi voidaan silti hyväksyä osuuttasi paljastamatta.

Luonne: Tämä kattaa henkilökohtaisen luottopisteesi ja koko rahoituslaitoksen historian. Tämä on juuri se asia, joka sinun on otettava huomioon, jos suunnittelet lainaa. Kaikki velkasi, riippumatta siitä, kuinka pienet ne ovat, tulee selvittää ja sinun tulee säilyttää hyvä luottoluokitus lisätäksesi mahdollisuuksiasi merkittävästi.

On todellakin olemassa erilaisia laitoksia, joilta voit hakea lainaa. Kaikki riippuu siitä, kuinka luova olet suunniteltaessa pääomayhdistelmääsi aloittaaksesi unelmayrityksesi.