Home » Mikä tekee hyvän insinöörin? Kuinka löytää täydellinen insinööri työskentelemään projektissasi

Mikä tekee hyvän insinöörin? Kuinka löytää täydellinen insinööri työskentelemään projektissasi

Mikä tekee hyvän insinöörin? Kuinka löytää täydellinen insinööri työskentelemään projektissasi

Toimialastasi tai markkinaraostasi riippumatta on hyvä mahdollisuus, että joudut työskentelemään insinöörin kanssa jossain vaiheessa urasi. Vaikka et työskentele mekaanisten insinöörien kanssa, törmäät ainakin todennäköisesti ohjelmistoinsinööriin tai suunnitteluinsinööriin.
Mutta mikä tekee suuresta insinööristä? Mistä tiedät, puhuuko henkilö, jonka kanssa puhut, järkeä, kun et oikein ymmärrä työn luonnetta? Ja miten varmistat, että omalle yrityksellesi tilaamasi/valvomasi suunnittelu sujuu hyvin? Lue eteenpäin saadaksesi selville, mikä tekee suuresta insinööristä ja mistä tiedät, kun työskentelet todellisen ammattilaisen kanssa.
Kekseliäisyys
Hyvä insinööri on kekseliäs, luova ja näkee aina mahdollisuudet siellä, missä muut näkevät ongelmia. Jos kysyt insinööriltä, ​​voidaanko jotain tehdä, hänen pitäisi melkein aina kertoa, että voi. Ja jos eivät, heidän pitäisi ainakin pystyä osoittamaan lähin ja lähin kompromissi.
Hyviltä insinööreiltä puuttuu jotain, jota kutsumme “toiminnalliseksi kiinteydeksi”. Tämä tarkoittaa sitä, että kun heille esitetään skenaario, he voivat nähdä kaikki käytettävissään olevat resurssit raaka-aineina ja siten keksiä valmiita tapoja käyttää näitä resursseja. Esimerkiksi mäkeä voidaan käyttää hyödyllisenä kaltevuutena lisäämään rakenteen vakautta tai vähentämään tarvittavia tarvikkeita ja materiaaleja.
Tehokkuus
Hyvät insinöörit eivät vain suorita heille asetettuja tehtäviä helpoimmalla tavalla, vaan myös tehokkaimmalla tavalla. Toisin sanoen heidän pitäisi pystyä säästämään aikaa ja rahaa suorittaessaan tehtävän tyydyttävällä tavalla.
Joskus tämä voi tarkoittaa sitä, että työtehtävää on lähestyttävä epäselvästi, tai se voi tarkoittaa työkalun kehittämistä nimenomaan avuksi halutun projektin luomisessa. Ohjelmistoinsinööri voi esimerkiksi kirjoittaa skriptin, joka auttaa heitä luomaan ohjelman, jota aiot kehittää. Tämä säästää kaiken aikaa ja rahaa, ja saattaa myös antaa sinulle mahdollisuuden luoda lisää samanlaisia ​​ohjelmia itse tulevaisuudessa.
Design
Hyvän insinöörin tulisi ymmärtää, että hänen tehtävänsä suorittamisen vaatimukset menevät pidemmälle kuin vain toiminnalliset näkökohdat. Ei riitä, että yritys tai yksityishenkilö lisää esimerkiksi sähköä tai putkistoja tiloihin, ellei he pysty myös yhdistämään näitä elementtejä saumattomasti kiinteistöön niin, että niistä ei tule silmiä. Samoin jos pyydät lisäämään sivustollesi kassan, jotta vierailijat voivat tehdä ostoksia verkossa, hyvien insinöörien tulisi saada sivu vastaamaan muun sivustosi ulkoasua ja tuntumaa ja olemaan intuitiivinen käyttää.
Suunnittelusuunnittelussa suunnittelun ja toiminnan tulee olla tiiviisti sidoksissa toisiinsa – niin, että tuotteen toiminta saa sen näyttämään ja tuntumaan intuitiivisemmalta ja käyttökelpoisemmalta. Suunnittelun ja suunnittelun välillä on todella hieno raja, kun niitä käsitellään oikein.
Viestintä
Jos palkkaat jonkun rakentamaan patsaan tiloihisi, siellä on paljon teknistä terminologiaa keskusteltavaksi. Sinun on varmistettava, että käytetyt materiaalit näyttävät siltä, ​​miltä haluat niiden näyttävän, sinun on varmistettava, että rakenteen muoto on riittävän vakaa näitä materiaaleja käyttämällä, sinun on mietittävä oikeudellisia vaikutuksia, kuten rakennuslupa, ja sinun on harkittava, kuinka rakentaminen häiritsee kiinteistösi “tavallista toimintaa”.
Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä asioista, joista on keskusteltava yhdessä hyvin erityisessä esimerkissä. Kussakin projektissa on lukemattomia muuttujia, joista keskustellaan, joten sinun on varmistettava, että sinulla on työskenneltävä insinööri, joka osaa kommunikoida nämä kohdat hyvin ja jonka kanssa on helppo puhua. Vältä niitä, jotka yrittävät ihailla sinua lyhenteillä ja ammattikielellä hinnalla millä hyvänsä!