Lottosalaisuudet paljastettiin – Lottonumeroiden luominen henkilökohtaisista tiedoista

Miten valitset lottonumerosi? Käytätkö arpajaisissasi ikimuistoisia päivämääriä, kuten perheen syntymäpäiviä tai tärkeitä vuosipäiviä? Tämän suositun menetelmän ongelmana on, että kuukaudessa on vain 31 kalenteripäivää ja vuodessa 12 kuukautta. Joten yli 31:n suuruiset lottopallot jäävät todennäköisimmin arpalipun ulkopuolelle. Olenko oikeassa?

Väistämättä ikimuistoisista päivämääristä koostuva lotto-merkintä kallistuu kohti alhaisia ​​lukuja. Tarvitsemme menetelmän, jolla luodaan satunnaisesti lottonumeroita henkilökohtaisista tiedoista, ei vain syntymäpäivistä ja vuosipäivistä! Mahdollinen ratkaisu on ottaa huomioon lukujen ominaisuudet, jotka meille kaikille opetettiin lukiossa.

Me kaikki tunnemme desimaalilukujärjestelmän, joka koostuu numeroista 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9. Jos jaamme minkä tahansa luvun 10:llä, luomme jäännöksen, joka voi olla mikä tahansa luku välillä 0 – 9. On selvää, että jos luku on jaollinen 10:llä, kuten 30 tai 70, niin jako 10:llä tuottaa jäännöksen 0:lla. Mikä tahansa luku, joka ei ole jaollinen 10:llä, tuottaa ainutlaatuisen jäännöksen välillä 1 ja 9. Mitä tekemistä 10:llä jaolla on lottoarvontojen kanssa? Jatka lukemista kiitos!

Harkitse 6/49 lottoa, kuten UK National Lotteryä. Meidän on valittava 6 numeroa mahdollisesta 49:stä. Kuinka luomme lottonumeroita mistä tahansa numerosta? Yksinkertaisesti jakaa luku 49:llä saadaksesi yksilöllisen jäännöksen 0:n ja 48:n välille. Nyt mikä tahansa 49:llä jaollinen luku tuottaa 0:n jäännöksen, joka vastaa lottopalloa 49, kun taas jäännös välillä 1 ja 48 vastaa lottopalloja 1-48. 48 vastaavasti.

Tällä tavalla voimme luoda ainutlaatuisen lottonumeron mistä tahansa satunnaisluvusta mihin tahansa lottoarvontaan missä tahansa maailmassa. Tämä artikkeli vain naarmuuntuu tämän kiehtovan aiheen pintaan, jota tutkin perusteellisesti e-kirjassani “Lotto Secrets Revealed”. Takaan, että et enää koskaan joudu tappiolle lottonumeroiden valinnassa. Mahdollisuudet luoda satunnaisesti lottonumeroita henkilökohtaisista tiedoista ovat yhtä monipuoliset kuin vaihtoehdot jättipottivoittoon!

Robert Parker on e-kirjan “Lotto Secrets Revealed” kirjoittaja, joka tutkii mahdollisuuksia luoda satunnaisesti lottonumeroita henkilökohtaisista tiedoista.