Home » 5 uskomatonta tapaa muuttaa kotiin ympäristöystävällisesti

5 uskomatonta tapaa muuttaa kotiin ympäristöystävällisesti

5 uskomatonta tapaa muuttaa kotiin ympäristöystävällisesti

Muutto kotiin ei kuulosta kovin ekologiselta, koska täytyy käyttää suuria kuorma-autoja ja jätettä tulee aina paljon, mutta luovalla muutto on helppo muuttaa vihreäksi kokemukseksi. Jos et tiedä, miten se on tehty, sinulla ei ole mitään pelättävää, koska aiomme tarkastella muutamia ideoita tänään. Varmista, että noudatat kaikkia näitä vinkkejä, niin muutto on paljon vihreämpää ja autat ympäristöä.

Ota ylimääräisiä tavaroita mukaasi

Joskus kotiin muuttaessa jää paljon tavaraa taakse, mutta jos haluaa liikkua vihreää tapaa, kannattaa ottaa mahdollisimman monta tavaraa mukaan, jotta ne voidaan käyttää uudelleen. Se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse mennä ulos ostamaan uusia tavaroita, kun olet asettunut uuteen kotiin. Syy tähän on vihreämpi tapa tehdä asioita, koska kaikki ostamasi on valmistettava, ja olen varma, että tiedät kuinka haitallisia kyseiset tehtaat ovat ympäristölle.

Älä heitä laatikoita pois

Kun pakkaat kaikki tavarasi pois, heität ne laatikoihin ja mitä teet niille, kun kaikki on purettu? Taitatko ne vain ylös ja laitatko ne väliin? Kaupungissasi on joka hetki muuttamassa kotiin satoja ihmisiä, joten voit löytää jonkun muuton keskeltä ja lahjoittaa kaikki laatikkosi hänelle. Säästät myös paljon aikaa, koska heidän ei tarvitse mennä ulos ostamaan uusia.

Vuokraa muuttolaatikot

Sinun ei itse asiassa tarvitse käyttää pahvilaatikoita, vaikka tämä on tavallisin tapa pakata omaisuuttasi. Jos annoit ne jollekulle toiselle muuton jälkeen, he eivät ehkä ole halukkaita tekemään samaa, joten paljon parempi idea on vuokrata muovilaatikoita. On olemassa yrityksiä, jotka vuokraavat muovilaatikoita, jotka ovat täsmälleen samoja kuin tavallisesti käyttämäsi pahvilaatikot, mutta kun olet saanut ne valmiiksi, sinun on vain annettava ne takaisin yritykselle ja he vuokraavat ne jollekin toiselle. .

Anna tavaroita hyväntekeväisyyteen

Olemme jo puhuneet siitä, että otat kaiken mukaasi, kun muutat kotiin, mutta ehkä olet kyllästynyt vanhaan sohvaasi ja tiedät, että se ei näytä hyvältä uudessa kodissasi. Voit aina palkata huonekalujen verhoilijan raikastamaan sohvasi, mutta jos se on mentävä, varmista, että lahjoitat sen hyväntekeväisyyteen, niin he voivat antaa sen jollekin toiselle. Tämä koskee tietysti kaikkea muuta, mitä et halua uuteen kotiin, koska joku siellä arvostaa kodin huonekalujasi ja laitteitasi.

Osta käytettynä

Kun olet uudessa kodissasi, saatat joutua hankkimaan muutamia asioita. Näin olisi ehdottomasti, jos muuttaisit isompaan kotiin, koska et halua joidenkin uusien huoneidesi jäävän tyhjiksi, mutta kaupasta ostamisen sijaan kannattaa poimia joitain tavaroita käytettynä. On tiettyjä esineitä, joita et halua ostaa käytettynä, mutta muut asiat, kuten pöydät ovat tuolit, ovat hyviä, kunhan varmistat, että puu on käsitelty ennen kuin viet ne kotiin.

Ajattele pitkään ja hartaasti

Olen varma, että pystyt miettimään kymmeniä muita tapoja tehdä muuttostasi ympäristöystävällisempää, joten mieti sitä pitkään ja hartaasti, kun lähestyt muuttopäivääsi. Mikään, mistä olemme tänään puhuneet, ei aiheuta sinulle liikaa vaivaa, joten sen ei pitäisi tehdä liikkeestäsi enää stressaavaa.