Home » 5 kaunista tapaa muistaa kuollut lemmikkisi

5 kaunista tapaa muistaa kuollut lemmikkisi

5 kaunista tapaa muistaa kuollut lemmikkisi

Lemmikin menettäminen voi olla yksi elämäsi tuhoisimmista vaiheista, eikä mikään, mitä teet, voi täyttää kuolleen lemmikkisi jättämää tyhjyyttä. On kuitenkin monia tapoja, joilla voit pitää ne elossa muistoissasi ja muistuttaa itseäsi, kuinka onnekas olet saanut ne osaksi elämääsi. Alla on listattu 5 hämmästyttävää tapaa, joilla voit muistoa rakas lemmikkisi ikuisesti ja pitää osan heistä rinnallasi – ikuisesti.
Lemmikin turkista valmistettu kaulakoru
Ei, rakastettua lemmikkiäsi ei ole mahdollista herättää henkiin, mutta voit silti tuntea sen fyysisen läsnäolon ympärilläsi turkista tehdyn kaulakorun muodossa. Olipa kyseessä kissa, koira, kani tai vaikka hevonen, lemmikkisi turkki voidaan säilyttää koruina. On mahdollista, että pörröinen pieni lemmikkisi olisi jättänyt paljon turkkia talon ympärille, tai muuten, katso, voitko ajaa pois osan lemmikkisi karvoista ennen kuin se haudataan tai tuhkataan. Turkista voi rullata palloiksi ja muuttaa koruiksi. Näin voit kuljettaa mukanasi osan arvokkaasta lemmikistäsi minne menetkin.
Lemmikkieläintuhkasta valmistettu timantti
Lemmikit eivät elä ikuisesti, mutta arvaa mitä, timantit elävät! Mitäpä jos pitäis rakas lemmikkisi aina lähelläsi upean timantin muodossa? Kyllä, sinulla on nyt kaunis tapa muistaa rakkaan lemmikkisi ehdoton rakkaus muistotimantin muodossa. Ilmeisesti nämä timantit on valmistettu lemmikkisi tuhkasta tai jopa sen karvasta peräisin olevista hiiliuutteista, jotka sitten prosessoidaan häikäiseväksi timantiksi. Näitä timantteja on saatavana useissa väreissä, kuten punaisena, sinisenä, konjakkina, keltaisena ja valkoisena, ja niitä voi olla eri leikkauksina ja kokoisina 0,10 – 2,0 karaatin välillä. Koska timantti on luotu lemmikkisi omasta hiilestä, siitä tulee entistä erikoisempi ja arvokkaampi muistomuoto.
Tassunjäljistä tai lemmikin nenäjäljistä tehdyt riipukset
Muistatko kaikki ne ajat, kun heräsit tunteeseen, että pehmoinen koirasi kostea nenäsi kaikkialla kasvoillasi? Muistatko ensimmäisen kerran, kun otit lemmikkisi tassun käteesi ja opetit kättelemään? No, kaipaat varmasti lemmikkisi märkää nenää ja niitä lämpimiä tassuja, mutta hyvä uutinen on, että voit pitää lemmikkisi nenästä tai tassuista ikuisesti jäljen rinnallasi riipuksen muodossa. Nopeasti muovautuvalla piimuotilla otetaan jäljet ​​lemmikin nenistä tai tassuista, joita voidaan sitten käyttää metalliriipusten valumiseen. Epäilemättä tämä ei ole lähelläkään todellista sopimusta, mutta siitä huolimatta se on varmasti kestävä ja kaunis tapa pitää kaikki ihanat muistot rakastetusta kumppanistasi elossa.
Lemmikkien tuhkatatuoinnit
Kuulemme usein, että ihmiset tatuoivat itsensä kunnianosoituksena jollekulle tai jollekin, josta he kokevat vahvasti. Olipa kyseessä ajatus, henkilö, rakastettu, vanhemmat, puoliso, lapset tai kirjaimellisesti mitä tahansa erityistä, tatuointi on perimmäinen tunnustuksen muoto. Samoin monet lemmikkieläinten ystävät menevät eteenpäin ja tatuoivat lemmikkinsä nimen tai muotokuvan kehoonsa muistomerkkinä. Toki, tatuointi on paras mahdollinen kunnianosoitus, mutta entäpä jos menisit pykälää korkeammalle ja sisällytäisit tatuointiin lemmikkisi tuhkaa? Kyllä, se saattaa kuulostaa hieman oudolta, mutta ilmeisesti monet tatuointiliikkeet suostuvat sekoittamaan lemmikkisi tuhkaa tatuoinneissasi käyttämänsä musteeseen – kuinka mahtavaa se on!
Lemmikkien turkista/tuhkasta tehdyt tyynyt
Kaipaatko niitä iltoja, jolloin torkkuit kaikki halaillen karvaista ystävääsi vastaan? Valitettavasti et voi tuoda kuollutta lemmikkiäsi takaisin taivaasta, mutta voit silti antaa suuren lihavan halauksen tai halailla lemmikkisi turkista tai tuhkasta valmistettua pehmeää tyynyä vasten! Voit valmistaa pehmeäsydämisen tyynyn, joka sisältää pienen muovipussin, joka pitää lemmikin tuhkat ehjänä. Tai voit jopa tehdä lemmikkisi turkista tyynyn ja halailla sitä ikuisuuden. Jälleen kerran, tämä ei ole lähelläkään todellista sopimusta, mutta sitten se varmasti lievittää tyhjyyttä ainakin jossain määrin.