Home » 3 helppoa tapaa puhdistaa poreallas ilman kemikaaleja

3 helppoa tapaa puhdistaa poreallas ilman kemikaaleja

3 helppoa tapaa puhdistaa poreallas ilman kemikaaleja

Jos et ole vielä ostanut kylpytynnyriä, et todennäköisesti ymmärrä, kuinka vaikeaa se on pitää puhtaana. Et voi käyttää kylpylää ilman suodattimia, ja suodattimet tarvitsevat puhdistusta useammin kuin uskotkaan. Suodattimet on puhdistettava kymmenen tunnin välein, kun yksi henkilö on kylpylässä. Tämä tarkoittaa, että jos yksi ystävä liittyy sinuun, suodattimet kestävät viisi tuntia. Se pahenee kuitenkin, koska spa-suodattimien puhdistaminen tiivistetyllä liuoksella voi kestää jopa kolme päivää liotusta. Onneksi altaan sivujen puhdistaminen on helpompaa. Tässä on kolme helppoa tapaa puhdistaa kylpytynnyri ilman kemikaaleja. Montako olet kokeillut?
Ota Coca
Kun tyhjennät veden kylpytynnyristä, kyljet peittyvät todennäköisesti kalkkikivellä ja muilla tahroilla. Jos sinulla ei ole kemiallista puhdistusainetta käsilläsi tai haluat yksinkertaisesti halvempia tai myrkyttömiä puhdistusaineita, suuntaa jääkaapillesi ja nappaa koksi. Koksi on erittäin hapanta, joten se auttaa puhdistamaan tahrat. Koksi sisältää fosforihappoa ja siirtää joitakin tahroja, kuten kalkkikiveä, jos jätetään noin tunnin ajan. Valitettavasti koksi sisältää myös runsaasti sokeria. Tämä jättää kylpytynnyrisi erittäin tahmeaksi ja voi houkutella bakteereja ja jopa hyönteisiä, jos jätät sen.
Käytä greippiä ja suolaa
Hieman parempi kuin käyttää koksia on napata puoli greippiä jääkaapista. Uskomatonta, että tyhjennetyn kylpytynnyrin saa todella puhtaaksi vain greippillä ja suolalla. Käytä merisuolaa tai koshersuolaa saadaksesi parhaat tulokset ja valitse suurempia suolarakeita, jos tarvitset enemmän puhdistustehoa. Hankaa vain greippiä koko ammeeseen, ravista runsaasti suolaa ja hiero sitten greippiä lisää. Kun olet valmis, tyhjennä kylpyamme ja varmista, että kaikki mehu ja suola huuhtoutuvat pois.
Etikka Ja Ruokasooda
Tämä on listamme kärjessä, koska se on halpaa ja helppoa ilman koksin tai greipin ja suolan haittoja. Kokeile sekoittaa 1/2 kupillista etikkaa ja 1/4 kupillista ruokasoodaa 1/2 gallonan kannuun vettä. Sienelet vain tyhjennetylle kylpytynnyrillesi ja hankaat tavallisella sienellä. Tämä seos toimii parhaiten, jos annat sen levätä kylpytynnyrin pinnalla noin tunnin ajan. Hankaa pois jäämät ja huuhtele kylpytynnyri puhtaaksi.
Johtopäätös
Joten, siinä mennään – kolme helppoa tapaa puhdistaa kylpytynnyri ilman kemikaaleja. Nämä kolme kärkeä voivat olla epätavallisia, mutta ne ovat suhteellisen turvallisia eivätkä sisällä kemikaaleja. Sellaisenaan ne ovat turvallisia lasikuitu- tai akryylikylpytynnyreille. Jos et ole vielä investoinut kylpytynnyriin Burlingtonissa, voit minimoida siivouksen valitsemalla altaan, jossa on kestävä pinta. Parhaat pinnat kestävät taatusti ja voivat vähentää puhdistustarvetta merkittävästi. Uusimmissa viimeistelyissä on käytetty hydrofobista pintaa, joka estää veden muodostumisen pinnalle. Koska vesi ei voi helmittää, saat vähemmän vesipistetahroja ja kalkkikertymiä.